"www.sanajaylistys.org Foorumin päävalikko
Tärkeää informaatiota
 
Sinulla on porttikielto tähän foorumiin
Ole hyvä ja ota yhteyttä webmasteriin tai ylläpitoon jos haluat lisätietoja"

Jostain syystä kirjoituksiani ei seurakunnan pastori, Veli Saarikalle (huom. pastori kirjoitetaan aina isolla alkukirjaimella noilla sivuilla) hyväksynyt ja niinpä kenkä heilahti.

Seurakunnan opetuksissa on kuitenkin mielestäni sen verran vaarallisia piirteitä, että katsoin parhaaksi perustaa blogin, jossa tuon esiin mielestäni epäilyttäviä ja arveluttavia yksityiskohtia seurakunnan paimenen kirjoituksista.

Kommentointi on vapaata. Toivon kuitenkin, että tästä ei tule kristinuskon, eikä minkään muunkaan uskonnon vastainen foorumi. Siitä ei ole kyse.

Jos hyvät ystävät kirjaudutte sana ja ylistys -foorumille, muistakaa se että jos sieltä tulee kenkää, se tukkii myös pääsyn lukemaan forumia siltä ip-osoitteelta, jolta banni on tullut. Eli jos olet yhden ip-osoitteen varassa, liian hankalia kysymyksiä ei kannata esittää.

osa foorumin ala-alueista on suljettuja rekisteröimättömiltä. Kaikille julkisille alueille taas eivät voi kirjoittaa kuin ne, joille on siihen erikseen oikeus myönnetty.

Linkkivinkkinä "loistavaa tekstiä", joka kertoo kirjoittajastaan paljon. :) Hedelmistäänhän puu tunnetaan. Eikö vain, Veli hyvä ;)

Veli Saarikallen ratkiriemukas hehkuttelu evoluutioteoriasta.

o